Jouw online succes is onze passie!

Hallo, mijn naam is Oscar, de oprichter van Ultimads marketing agency. Ik heb 2,5 jaar bij Google gewerkt als Account strateeg, waar ik met 300+ klanten heb samengewerkt op het gebied van online marketing en SEA, en in totaal heb ik al meer dan 6 jaar succesvolle online marketing ervaring. 

Al gauw tijdens mijn studententijd werd online marketing mijn passie. Creativiteit loslaten op psychologie en dat vervolgens kunnen meten met data is en blijft een fascinerende combinatie.

Uiteindelijk leidde dit ertoe dat ik na mijn bachelor's degree in International Business Administration, een master's degree in Marketing Management (beiden aan de Erasmus Universiteit) afrond met een 8 gemiddeld. Inmiddels is Ultimads een team van twee (en groeiende).

Hoi! Ik ben Ruben, een enthousiaste ondernemer in de online marketing, ik geniet ervan om samen met organisaties en bedrijven succes te behalen met campagnes. Creatieve ideeën bedenken, doelgroepen testen en resultaten analyseren mag je mij aan het werk voor zetten. Ik ben afgestudeerd aan Hogeschool Windesheim met een degree in E-commerce.

Even vrijblijvend sparren?

Maar, genoeg over ons. Veel liever horen we  over jouw business doelen, dromen en ambities.

Vul hieronder je naam en telefoonnummer in, dan bellen we je terug voor een kort gesprek (10 - 15 min) om na te denken over jouw online marketing! 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.